Mei

Journaal Mei

Maandag 31 mei, terugkijkend op deze 1e dag, kunnen we m.i. tevreden zijn, Thea vanaf 18.00 uur tot 20.30 uur bezocht, eerst in de woonkamer, waren net met het eten klaar. Leuke sfeer bij de dames, heb ze toegezegd dat ik een keer pasta kom koken, vonden ze wel leuk. Daarna met Thea naar haar kamer gegaan, afstand kliksysteem ingesteld. A=TV B= radio C=Schemerlamp. Met Peace geoefend hoe ze rode knop moet bedienen. Daarna TV gekeken. Weggaan blijft lastig. (Co)

Maandag 31 mei 'smiddags. Fulco en Angela zijn op bezoek geweest. Thea zat in de huiskamer toen wij binnen kwamen en was blij ons te zien. Na daar even gezeten te hebben zijn wij naar haar kamer gegaan. Even lekker haar gezicht ingesmeerd en haar nagels gedaan. Daarna gingen wij wat oefenen met praten en tot onze grote blijdschap zegt Thea hele zinnen na! Wij zeiden dat zij als Co binnen zou komen moest zeggen: 'jij bent lief' en dat zou ze doen. Het leek mij nog leuker om hem op te bellen dus dat hebben wij gedaan en toen zei ze door de telefoon tegen Co dat hij lief is. Zo'n mooi moment!

Het gevoel in haar rechterhand komt volgens mij ook terug want ik kneep in haar vel en toen reageerde zij want dat deed zeer. Wij gingen met een heerlijk gevoel weer richting huis!

Maandag 31 mei, Thea heeft haar intrek genomen in de Ingelanden, intakegesprek gehad.(Co en Tarita)

Zondag 30 mei, kamer van Thea een enigszins persoonlijk tintje gegeven.(Allen)

KamerVoorenna Vrijdag 28 mei: rondleiding gehad van Iris Bresser, aanwezig Co, Leon, Angela, Tarita, Sander en Finn. Indruk is goed, moderne bedrijfsvoering en outillage