Communicado 2.0

voorbeeld

Communicado is een communicatie-assistent voor mensen met een spraakstoornis, zoals afasie. Deze iPad app biedt categorieën met woorden en afbeeldingen, die kunnen worden aangepast aan de persoonlijke behoeften en levensomstandigheden van de gebruiker. Communicado is bedoeld om mensen met een spraakstoornis te helpen om verbinding te maken met de wereld en de mensen om hen heen.
De hoofdstukken vertellen je alle details over het werken met Communicado. In het hoofdstuk Help vind je een korte introductie.
Laatste nieuws
Communicado 2.0 is nu beschikbaar. Dit is een grote update, waarvoor iOS 11 of later vereist is. Voor bestaande gebruikers van Communicado ziet het scherm er vertrouwd (maar iets moderner) uit. Zij kunnen de nieuwe Communicado blijven gebruiken zoals ze gewend zijn. Maar, als je een editor bent (je creëert en wijzigt vocabulaires, categorieën en woorden) zul je ontdekken dat er veel is veranderd.
Kopen
Communicado is beschikbaar in de App Store
Vorige versies van Communicado
Als je een versie van iOS gebruikt die ouder is dan iOS 11, kun je Communicado 1.6 blijven gebruiken.
Voor verdere informatie ga naar c2.communicado.eu

Over bresco 2 Artikelen
Al heel lang gelukkig getrouwd met Thea. Voor haar CVA in de "normale" rol. Na het fatale moment is mijn rol verschoven naar die van personal assistent (met baangarantie :-) ). Door studie en een goede communicatie met behandelaars en ervaringsdeskundigen vergaar ik zoveel mogelijk kennis om Thea goed bij te kunnen staan in haar streven om in de buurt komen van haar oude niveau. Via deze site geef ik kennis/ervaring door aan belangstellenden c.q. belanghebbenden.