SEH St Antonius

Wanneer je zoals ik afgelopen week (16/12/21) van de spoedeisende hulp gebruik moest maken, wat ben je dan gezegend dat je in een land woont waar dit fantastisch is geregeld. Empatisch en professioneel zou ik het team van de SEH van het St Antonius in Nieuwegein willen noemen. Bedankt V.J. Ruijters en team voor de goede zorgen. Ik hoop dat de bonbons goed smaken. Ik voel me nu weer kiplekker, in de familie zit de schrik er nog een beetje in.
En last but not least, de ambulance bemanning. die ik beheerst en zeer bekwaam zou willen noemen. Nogmaals dank

Over bresco 2 Artikelen
Al heel lang gelukkig getrouwd met Thea. Voor haar CVA in de "normale" rol. Na het fatale moment is mijn rol verschoven naar die van personal assistent (met baangarantie :-) ). Door studie en een goede communicatie met behandelaars en ervaringsdeskundigen vergaar ik zoveel mogelijk kennis om Thea goed bij te kunnen staan in haar streven om in de buurt komen van haar oude niveau. Via deze site geef ik kennis/ervaring door aan belangstellenden c.q. belanghebbenden.