Het overkomt mij niet

Regenboog

Carpe Diem, pluk de dag zeggen we soms wel eens tegen elkaar. Niet beseffende dat het veel meer is dan een spreuk of een cliché, je leven, je toekomst  kan er in een tel totaal anders uitzien dan tot dat moment. Tot dat moment besef je wel dat het niet altijd rozengeur en maneschijn kan blijven, toch denk je dat overkomt mij (voorlopig) niet.  Zo ook bij ons, van een tot dat moment ( 29 april 2010) redelijk onbezorgd – mooie auto, verre reizen, veel lol –  bestaan naar een door een herseninfarct – één van de c.a. 130.000 per jaar in Nederland – een heel ander leven.

 

 

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
1 × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.