Massagestoel …

Om het nog een tijdje vol te houden heb ik een massagestoel aangeschaft. Enige tijd geleden naar een showroom in Amersfoort gereden en daar in alle rust zo'n stoel geprobeerd. In 1e instantie schrok ik wel van de heftigheid van de verschillende massages. Het went echter snel moet ik zeggen. De koop was snel gesloten. Later de afbeeldingen en het gewicht nog eens bekeken, 1.30 lang en 135 kilo zwaar. Een ding was zeker hij  kon niet via de trap. Met zijn allen goed nagedacht over een oplossing, via het raam werd geopperd en nog wat andere oplossingen die werden aangedragen bleken niet haalbaar. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een zogenaamde kanalenlift. Bo-Rent verhuurt verschillenden typen. Een model gehuurd met een hoogte (reikwijdte)  van 5.20 meter en een belastbaarheid van 300 kilo. De leverancier Totalseat kon ook op zaterdag komen. Binnen 1 uur was de klus geklaard  met hulp van Leon en Yerro. Daarna heeft de hele familie de stoel getest, uit de 1e reacties denk ik dat we het redelijk druk krijgen. 
Stoelplaatsen