BMW Z3 – exit

Na 2 jaar van twijfel, heb ik in overleg met Thea, ze gaf zelf een aantal keren aan dat de auto weg moest, haar BMW verkocht. De garage gaf vooraf aan dat het wel enige tijd kon duren omdat de autohandel op dit moment niet floreert. Los daarvan gaf hij wel aan dat de BMW alles mee had, Thea is altijd zuinig op haar auto geweest, de kilometerteller stond op 71.000. Lak nog puntgaaf, enz. enz. De auto heeft 10 dagen te koop gestaan en is gekocht door mensen uit Stampersgat, dat ligt in Brabant. Normaal gesproken heb ik geen enkele emotie bij de verkoop van een auto, in dit geval voelt het toch anders. Het voelt toch min of meer dat je er een periode mee afsluit. Maar autorijden zit er gewoon niet meer in voor Thea, los van het feit dat ze haar rechterarm niet meer kan gebruiken, heeft ze ook nog last van een neglect aan haar rechteroog. Dat wil zeggen dat ze dingen die uiterst rechts van haar gebeuren, niet waarneemt. Dit is vrij gevaarlijk wanneer je in auto rijdt, technisch zou je met één hand kunnen rijden, maar met een verkleind blikveld is dit uitgesloten.