Leap Motion

Een touchscreen zonder je scherm aan te raken? Ik denk hierbij aan een toepassing voor mensen die door NAH de computermuis niet meer kunnen  bedienen. Zij kunnen dan simpelweg door naar het scherm te wijzen het PC oefenprogramma bedienen. Wellicht werkt dit met het programma TOP en wellicht de webbased versie van Kompro die net uit is. Het is met Leap Motion niet nodig is dat je het scherm daadwerkelijk aanraakt, maar dat je er alleen maar naar hoeft te wijzen. Deze technologie is al een paar jaar bekend , maar die nu dan geschikt zou zijn voor de consument. Leap Motion ontwikkelt op dit moment een losse unit dat $96.28 inclusief internationale verzendkosten te pre-orderen is. Ik heb een pre-order geplaatst. Maar Asus heeft inmiddels ook al aangekondigd dat ze producten met dezelfde technologie gaan uitbrengen.