Management team

Het is een traditie van het voormalige management team van Albert Heijn Franchising om elkaar jaarlijks een keer te ontmoeten. Dit keer was het de beurt van Harmien Knol om de dag te organiseren. Slim als Harmien is had zij de hulp van haar zuster en zwager ingeroepen bij de organisatie. We begonnen op de Lindenhof in Baambrugge, een culinaire boerderij annex winkel in het hogere segment. De eigenaar was bereid gevonden om ons over het ontstaan van de boerderij en zijn motivatie achter zijn aanpak te vertellen. Het is altijd mooi om iemand over zijn passie te horen vertellen. Daarna werd een sommelier met een Franse tongval ingeschakeld om ons een aantal kazen met bijbehorende wijnen te laten proeven. Het weer werkte goed mee, geen straf om dit mee te maken. Na dit mooie begin werden wij enkele kilometers verderop ontvangen in de tuin van de familie Busweiler in Loenersloot, ook daar weer wijn en hapjes uiteraard. Thea die eerst nog had getwijfeld of zij wel mee zou gaan, genoot zichtbaar.  “s Avonds uitstekend gegeten van het diner waarin Harmien en ik neem aan ook haar zuster haar ziel en zaligheid in had gelegd. Alleen al het feit dat we elkaar jaarlijks zien is al mooi, al het andere er om heen is een bonus. Al met al een zeer geslaagde middag en avond, dank aan Harmien en haar familie voor dit evenement. Volgend jaar zijn wij aan de beurt in Friesland, we krijgen daarbij hulp van Wietse en Tineke. Mooi weer hebben we niet in de hand, de rest gaat ongetwijfeld lukken.

1 Comment

  1. Hallo Thea en Co,

    Terug van vakantie,lees ik een aardige leuke analyse van ons MTuitje!!Dank je wel.
    Nu zal ik weer naar de eerder gestuurde fotos kijken.Hoop dat dat lukt.
    De fotos heb intussen allemaal bekeken hoor!Prachtige herinnering!Dank voor het sturen.Intussen is het weer lekker weer,hoop dat jullie er ook van genieten.

    Heel hartelijke groeten

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.