Maatwerk Communicado

Lay out
Lay out Communicado

Zoals bekend gebruiken wij al geruime tijd de app Communicado om sneller met elkaar te kunnen vaststellen waar we over gaan “praten”. Of om soms het startpunt te kunnen bepalen waar Thea het in haar hoofd over heeft. Belangrijk daarbij is dat de app qua inhoud onze behoefte afdekt. Hoewel de inhoud van de app zeker niet statisch is en a.h.w. meegroeit met de communicatiebehoeften, heb ik mijzelf wel in 1e instantie gedwongen even goed na te denken over welke content er in ons geval er in de app moest worden opgenomen. Het kan dus voor andere gebruikers verschillen, maar ik denk dat een behoorlijk gedeelte van de inhoud ook voor anderen zinvol is bij het gebruik. het is om die reden dat ik het schema hieronder weergeef. Op verzoek (email) is uiteraard een image verkrijgbaar.