Verjaardag Thea

Zondag 3 februari was Thea jarig, vooraf had zij aangegeven dat zij weer eens ouderwets haar verjaardag wilde vieren. Wij weten nog uit de periode voor het CVA dat zij hier erg kon van genieten, Thea was als de gelegenheid zich voordeed altijd aan het dansen en was een van de mensen die het licht uit deed. Gelukkig is haar uithoudingsvermogen gebleven (soms is dat voor ons ook wel een lastig) dus we hoeven niet op de tijd te letten. Al met al was de verjaardag prima geslaagd dankzij de inspanning van de meisjes. Na de taken (o.a. boodschappen halen) verdeeld te hebben, hebben we de zaterdag besteed aan het maken van hapjes, daarnaast hebben wij Fulco weer zover gekregen dat hij een aantal pannen van zijn befaamde oud hollandse soep gemaakt heeft. Op enkele afzeggingen na door het weer, en één afzegging door een val op het ijs (beterschap Wil) was de groep compleet. Thea wist niet wie er door Angela waren uitgenodigd, dus iedere keer werd hij of zij spontaan en hartelijk verwelkomd door Thea.  De foto geeft de stemming van de avond goed weer. Leuk was het om Truus de Nijs en Alies weer na vele jaren in ons midden te hebben. Thea genoot zichtbaar en heeft weer aardig wat witte wijntjes gedronken. Ik gebruik hier een mix van Chardonnay en Faber voor. Faber is een Chardonnay met 0.5% alcohol, (Gall & Gall) dus snel uitgerekend 12 flessen Faber staat gelijk aan de hoeveelheid alcohol van  één fles  normale wijn. In het begin schenk ik 50/50 en later meer Faber dan normale wijn, zo blijft de hoeveelheid alcohol binnen de perken. Proost.Iedereen die door zijn aanwezigheid op Thea’s verjaardag haar een prima dag en avond hebben bezorgd bedankt daarvoor. Leon en Karin verhoogden de feestvreugde nog door aan te kondigen dat zij gaan trouwen op 16 mei a.s. in Villa Westend aan de Westerplas in Spaarnwoude.

 

5 op een rij
5 op een rij

2 Comments

  1. Ontroerend, afasie, zo bekend voor me, Ed had het ook, ik wilde dan helpen met het juiste woord (geheel en al onbekend met afasie) en dan riep hij zonder mankeren: ik ben niet gek. We hebben alletwee heel veel bijgeleerd. Nogmaals grote bewondering voor Thea, maar zeker ook voor jou Co. Tonnie

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.