Flipbook Bitboards app

Recent weer op aanraden van Mirjam Top een app in gebruik genomen. Het is een Engelstalige app met veel mogelijkheden. Het toevoegen van eigen content is er een van. Hier een voorbeeld (kleine selectie) van een zelf gemaakt board.

Thea leest de tekst en tikt vervolgens op de afbeelding, dit geeft geen problemen. We gaan nu de verdere mogelijkheden uitproberen. Op letterniveau geeft dat meestal wat meer problemen. De andere mogelijkheden zijn: naam bij foto opbouwen vanuit losse letters, omschrijving kiezen bij meerdere foto’s, etc. Hier zijn we even zoet mee, toch is het iedere keer weer prettig om te ontdekken hoeveel er nog aanwezig is.

 

 

1 Comment

  1. Beste Thea en Co,

    Angela zette van de week de blog op Facebook, ik (René) ben direct gaan lezen vanaf het begin en Elly is vandaag begonnen. Uiteraard is ons al het nodige verteld door Leon en Karin en hebben we jullie als “nieuwelingen” (wij dus, niet jullie) ervaren, maar een verslag “van binnenuit” is toch wel wat anders. Ik heb niet alleen vanuit privébelangstelling gelezen, ook vanuit mijn oude professie. Daarin kwam ik behalve veel lijdzamen (meestal de partners die zich zieliger achtten dan de patiënt) ook gelukkig veel knokkers als jullie tegen. Overigens, natuurlijk, het mag zeker gezegd worden, ook als partner krijg je veel voor je kiezen. Je moet als “24/7 begeleider” dan ook niet wat minder begaafd zijn….
    We nemen onze petjes voor jullie beiden af. Uiteraard kan je jezelf af en toe de zieligste mensen op de wereld vinden, maar in alle teksten lees ik meer – binnen de mogelijkheden uiteraard – de insteek “niet lullen maar poetsen”, daarbij gelukkig ook geholpen door de directe omgeving.

    Keep up the good works,

    Elly en René

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.