Toekomstmuziek?

Fietsende robot

Zoals ik al eerder aangaf hoop ik dat de ontwikkelingen m.b.t. nu nog science fiction achtige toepassingen in een versnelling komen nu met name de  game industrie zich gaat inspannen om braingames te ontwikkelen. Wellicht komen hier een aantal toepassingen uit voort die bruikbaar zijn op PC / tablets / programma’s etc. aan te sturen.  Ook uit de robotica komen mogelijk aardige spin offs voort. Zie de video van de fietsende robot, hier is als spin off een moderne rollator uit voortgekomen. Ook de leap motion lijkt bruikbaar voor bijvoorbeeld iemand die de (pc) muis niet meer kan gebruiken, door uitval van de rechterhand. Al met al bijzonder boeiend om te volgen. Als geboren optimist heb ik in ieder geval al een pre order geplaatst voor de Muse Brain Sensing Headband en de Leap Motion.