Paasdip

Paasdip melk

Wie heeft zich wel eens afgevraagd hoeveel soorten paasdips er zijn? ik niet, tot vandaag nadenkend over mijn eigen paasdip. Zoeken op internet, nog maar 21 jaar via xs4allXS4 voor het publiek beschikbaar!, kwam ik de volgende soorten paasdips tegen; Spotmarkt melk, uitblijven paasdip / Paasdip vacatures / Paasdip m.b.t. lijnen / afvallen/ Paasdip op bepaalde websites / Dipstol met paasdip / en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Sommige paasdips kwamen  bekend voor, de paasdip (het uitblijven daarvan) op de spotmarkt voor melk , zie website Boerenbusiness, was voor mij volkomen nieuw. Toch interessant om even de achtergrond te lezen over deze prijsontwikkeling.  Bovendien leidt het af van je eigen paasdip. Jij een paasdip? vragen jullie je misschien af, je was toch zo positief? De spreuken vlogen ons tot voor kort om de oren, links onder op deze pagina staat zelfs nog zo’n wijsheid. Oké mensen, het gaat wel weer over, daar ga ik vanuit, nu ben ik even allergisch voor al het positieve marketinggeweld dat nu eenmaal bij Pasen schijnt te horen. Dit jaar gaat dit allemaal aan mij voorbij. De reden van dit gesomber? , simpel, we zijn voor mijn gevoel wat betreft het lopen van Thea weer terug bij af.In juli 2010 liep zij beter dan nu  De achillespeesverlenging is op zich goed gelukt, de voet staat nu weer onder een hoek van 90 graden.Het nieuwe is dat de tenen, wanneer Thea gaat staan, zo sterk aanspannen dat zij krom gaan staan. Ook trekt de voet hol en wordt zij gedwongen op de zijkant van de voet te gaan staan. Het is evident dat dit het lopen sterk bemoeilijkt. Hier had ik even niet op gerekend. Thea moet nu noodgedwongen langer op de Pullman schoen blijven lopen. Een directe oplossing is niet voorhanden, afgesproken is dat we eerst maar weer de tenen gaan inspuiten met Botox. Wanneer de zenuwblokkade een feit is, wordt er na 4 weken een gipsafdruk van de voet gemaakt. Op grond van die resultaten wordt dan bekeken hoe verder te gaan. Thea is door deze tegenvaller nogal opstandig (tegen mij), dat heeft dan weer zijn uitwerking op mij, en ja hoor daar krijg je dan een paasdip van. Zijn er dan helemaal geen lichtpuntjes? jazeker, je moet ze zelf wel zoeken. Zo las ik, toevallig?, vandaag een artikel over een afasiekoor dat een prijs gewonnen heeft. In dat artikel stond ook dat een proefles geregeld kon worden, Thea houdt van zingen, misschien vindt zij een proefles een goed idee. Gaan we wellicht zingend op weg naar de Pinksteren 🙂

3 Comments

 1. Begrijpelijk Co , je bent ook maar een mens t, is ook niet niks wat jullie allemaal mee maken.
  Maar je ziet weer al een lichtpuntje en ik hoop dan ook dat het heel sterk gaat branden veel sterkte voor jullie allen liefs Peet en Dity

 2. hoi thea en co,
  kan me jouw paasdip helemaal voorstellen, Co! Terug bij AF is altijd vervelend! Ook lastig om te realiseren dat het niet gaat zoals het moet. Dan moet het maar zoals het gaat! Dat aangrijpingspunt met dat zingen lijkt me heel goed, ben benieuwd! Hopelijk levert dat tegen pinksteren een lichtpuntje op! Sterkte en tot gauw! Groetjes uit Weert, Wim en Nelly

 3. Sterkte en hopelijk komt er snel een positief vervolg op de behandeling van Thea!
  Respect hoe jullie met alles omgaan.

  Gr. Petra

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.